Allsidig megler med salg av badehus og Kollenvillaer på CV’en

Drøbaksjenta Elin Westerby (28) er godt kjent i området og har opparbeidet seg en bred portefølje av eiendommer. Hun har solgt alt fra badehus i Drøbaksundet til villa i Holmenkollen.

Elin Westerby

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
– Jeg har alltid interessert meg for yrket, og eiendomsbransjen generelt. Dessuten ville jeg ikke ha en vanlig 8-16 jobb. Jeg valgte å jobbe i Indre Østfold fordi jeg har nær familie her, og har tilbrakt store deler av min oppvekst i området, forteller Elin Westerby.

Hva er din styrke som eiendomsmegler?
– Jeg tror jeg er rask til å finne gode løsninger og er faglig sterk med to bachelorgrader “i ryggsekken”. Jeg får også en god relasjon til kundene, som er viktig i denne bransjen.

Hva er dine beste meglertips?
– Vær nøye – God oppfølging av kunder er key! Foto er også ekstremt viktig. Sørg for å være godt forberedt når dere skal fotografere boligen, her kommer jeg gjerne med konkrete råd og tips til boligselger. Som en kollega sa tidligere: I snitt bruker man 120 sekunder på å bestemme seg om de liker en annonse på Finn, da sier det seg selv at bilder er viktig.

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt i din meglerkarriere?
– For meg er alle oppdrag spesielle, men jeg husker at jeg solgte et badehus i Drøbak en gang, det er jo ikke hverdagskost. Slike oppdrag krever ekstra fra meg som megler, da man har lite sammenligningsgrunnlag og man må føle seg frem i markedet både med tanke på prising og kjøpegruppe. Det ble til slutt naturlig nok en lokal kjøper, som ville ha et sted å spise reker i sjøkanten på varme sommerdager. Slike oppdrag er en morsom erfaring jeg tar med meg videre.

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?
– Foreløpig synes jeg det ser veldig lovende ut. Det har vært litt usikkerhet på grunn av korona og de restriksjoner dette medfører, men trenden er en jevn boligprisvekst. Jeg ser med veldig positive øyne på den lysere tiden vi har i møte.  

Hvilke boliger selger dere mest av?
– Det er vanskelig å rangere. Vi selger en rekke forskjellige eiendommer: både småbruk, leiligheter, fritidsboliger, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Uansett hva det er snakk om, har vi erfaring med alle typer boliger. Det er en jevn flyt av alt. Vi har også mye erfaring med omsorgsboliger som tildeles av kommunen, noe vi jevnlig har for salg.

Hva er deres styrke som meglerkontor?
– Vi er to lokalkjente, entusiastiske og dyktige meglere som kjenner markedet svært godt. Vi begge brenner for yrket vårt og jobber godt sammen som team, avslutter Elin Westerby.

Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Ta kontakt med Partners Eiendomsmegling, Indre Østfold