Lokalkjent relasjonsbygger med øye for detaljene

Med 18 års erfaring, er det ingen tvil om at Anette Mandfloen Strøm (45) har god kjennskap til eiendomsmeglerbransjen. Allikevel er det å jobbe med mennesker som gjør jobben givende.

Anette Mandfloen Strøm

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
– Jobben krever at man er på farten, hvilket passer meg bra siden jeg elsker tempo. Jeg er dessuten veldig glad i å jobbe med mennesker, som er viktig for å forstå kunden.

Hva er din styrke som eiendomsmegler?
– For alle eiendomsmeglere er lokalkunnskap alfa omega. Som Askiming kjenner jeg området svært godt, og et fint sted å bo, om jeg skal si det selv. Som nevnt, er jeg veldig glad i å jobbe med mennesker, så jeg er god på relasjoner. I tillegg er jeg en perfeksjonist. Jeg er svært nøye i jobben min, og overlater ingen ting til tilfeldighetene.

Hva er dine beste meglertips?
– Gjør en god jobb med foto! Det betaler seg alltid. Sørg for at det er kvalitet i alle ledd: Foto, styling og ikke minst ha en god relasjon til kunden, sier Anette Mandfloen Strøm.

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt i din meglerkarriere?
– Jeg synes alle oppdrag er spennende, siden vi møter så mange spennende folk. Dessuten ønsker jeg å gjøre en så god jobb som mulig og det gir meg ekstra energi – spesielt å jobbe med mennesker.

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 mnd.?
– Akkurat nå er markedet svært godt. Nylig solgte vi to eiendommer som gikk mer enn 15% over takst. Men vi hviler ikke på laurbærene – vi er fortsatt i koronaland, så vi er ikke 100% sikre på om dette vil påvirke markedet på lengre sikt. Vi er forsiktige optimister.

Hvilke boliger selger dere mest av?
– Vi har erfaring med de fleste typer boliger: Leiligheter, rekkehus, eneboliger, småbruk – you name it! I vår region er det stor variasjon på objektene, hvilket gjør jobben vår ekstra spennende.

Hva er deres styrke som meglerkontor?
– Vi er lokalkjente og har lang erfaring.

Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kjenner ditt lokalområde? Ta kontakt med Partners Eiendomsmegling, Indre Østfold, Anette Mandfloen Strøm og Elin Westerby